fbpx

Voi Sta In Propria Mea Energie !

VOI STA ÎN PROPRIA MEA ENERGIE !

APEL DE TREZIRE

OM drag si frumos,

ne-am născut ca suflete libere într-un Univers liber, ca o rasa umană liberă cu o putere interioară, conectați toți în iubire de aceeași sursă. Ne-am lăsat prinși în frică, contracte, sisteme și de lideri sau cărți care ne spuneau ce și cine suntem și cum ar trebui să trăim. Acesta este vechiul. Măști vechi, lideri vechi, povești vechi și reguli vechi.

Ne-am născut pentru a ne conduce. Ne-am născut pentru a ne asculta inimile. Ne-am născut cu toții pentru a trăi în pace, armonie și iubire. Să ne amintim și să spunem adevărul despre originea noastră, despre adevărata vindecare și adevărata înțelepciune predată din sursă.

Noi suntem cu toții unul.

Toată lumea a trăit în frică și dezinformare. Alege-ți acum pentru a nu mai trăi într-o frică în masă.

ÎNTREBAȚI-VĂ GHIZII ACUM:

Arată-mi misiunea mea, vreau să fiu în deplin control, și să conduc misiunea pentru care m-am născut…! Cere-l…! Dă-ți voie…!

Spune-ti și Sinelui vostru superior:

„Nu mai vreau să fiu o oaie, voi fi unic, voi sta în propria mea energie…” Nu voi lăsa politicienii, mass-media, reclame și oameni negativi să-mi spună, CE SĂ GANDESC, CE SĂ CUMPĂR, CE SĂ MĂNÂNC, CE SĂ SPUN… Mă opresc din a-i urma pe alții… Îmi voi conduce drumul…Voi fi în toată puterea, protecția, iubirea și voi obține toate instrumentele de care am nevoie pentru misiunea mea… Voi rupe cu toate obiceiurile care mă determină să pierd energie, și care îmi provoacă daune…

CRED ÎN MINE ACUM !

CĂTRE VORBITORI INSPIRATIINALI, PROFESORI, ÎNVĂȚĂTORI, POVESTITORI, MUZICIENI, LUCRĂTORI DE LUMINĂ, VINDECĂTORI

Este timpul ca TU să te conectezi în iubire cu toți oamenii…

Este timpul să răspândiți, lumina, iubirea și adevărul esenței voastre…

Asumati-va responsabilitatea și să începeți să folosiți, televizorul, mass-media, ziarul, rețelele de socializare pentru a începe schimbarea… Începeți să lucrați împreună ca să răspândiți adevărul și lumina voastră…

AVEM NEVOIE DE TINE…!

😇
🙏
💗
🥰

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *